Energiezuinige plafondventilatoren

Zoekt u een stabiele fluisterstille ventilator, krachtig, 6 snelheden voor- en achteruit (zomer-/winterstand) en ook nog met afstandsbediening, kijk dan in deze serie energiezuinige ventilatoren.

Op deze pagina vindt u een selectie uit ons totale aanbod energiezuinige ventilatoren

Energiebesparing helpt het milieu en uw portemonnee. De serie eco ventilatoren bespaart energie in twee opzichten: in de winter, door de herverdeling van de warme lucht die zich tegen het plafond ophoopt en anderzijds door een gepatenteerde DC motor met sensationeel laag energieverbruik! De eco serie heeft bij dezelfde luchtverplaatsing een 50% lagere energieconsumptie in vergelijking met traditionele plafondventilatoren met dezelfde prestaties. En de standaard bijgeleverde afstandsbedieningen sturen vooruit en achteruit, in maar liefst 6 snelheden, hierdoor vindt u altijd de juiste stand, voor elke ruimte, ook voor de slaapkamer. Indien de ventilator voorzien is van verlichting of wanneer u een lichtunit bijbestelt kan de verlichting via deze afstandsbediening aan-/uitgeschakeld worden en zelfs gedimd (afhankelijk van de lichtbron). Daarbij zijn deze ventilatoren door de geavanceerde DC  motor absoluut stil en hoort u geen hinderlijke ruis of brom.  

De meeste modellen zijn in meerdere kleurstellingen verkrijgbaar, klik op het blokje met de tekst "klik hier" om de overige kleuren te zien.

Wilt u weten welke diameter ventilator u moet kiezen, kijk dan op onze pagina Tips

 

(De levertijd op deze serie ventilatoren bedraagt 5 tot 7 werkdagen. Indien de levertijd hiervan afwijkt krijgt u van ons een mail met de te verwachten leveringsdatum).

eco plano

eco neo II 103

eco elements 103

eco aviatos 162

eco neo II 132

Beacon Airfusion Climate

eco elements 132

eco aviatos 132

eco neo II 152

Beacon Airfusion Climate II

eco aviador

eco neo II 180

AireRyder Cosmos

eco imperial

eco dynamix

eco elements 180

Faro Pemba

Faro Molokai

Faro Nias

Vanaf

roadhouse 132

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk