Energiezuinige plafondventilatoren

Zoekt u een stabiele fluisterstille ventilator, krachtig, 6 snelheden voor- en achteruit (zomer-/winterstand) en ook nog met afstandsbediening, kijk dan in deze serie energiezuinige ventilatoren.

Op deze pagina vindt u een selectie uit ons totale aanbod energiezuinige ventilatoren

Energiebesparing helpt het milieu en uw portemonnee. De serie eco ventilatoren bespaart energie in twee opzichten: in de winter, door de herverdeling van de warme lucht die zich tegen het plafond ophoopt en anderzijds door een gepatenteerde DC motor met sensationeel laag energieverbruik! De eco serie heeft bij dezelfde luchtverplaatsing een 50% lagere energieconsumptie in vergelijking met traditionele plafondventilatoren met dezelfde prestaties. En de standaard bijgeleverde afstandsbedieningen sturen vooruit en achteruit, in maar liefst 6 snelheden, hierdoor vindt u altijd de juiste stand, voor elke ruimte, ook voor de slaapkamer. Indien de ventilator voorzien is van verlichting of wanneer u een lichtunit bijbestelt kan de verlichting via deze afstandsbediening aan-/uitgeschakeld worden en zelfs gedimd (afhankelijk van de lichtbron). Daarbij zijn deze ventilatoren door de geavanceerde DC  motor absoluut stil en hoort u geen hinderlijke ruis of brom.  

 

(De levertijd op deze serie ventilatoren bedraagt 5 tot 7 werkdagen. Indien de levertijd hiervan afwijkt krijgt u van ons een mail met de te verwachten leveringsdatum).

eco plano

NIEUW

Odyn

NIEUW

Beacon Aviation

NIEUW

Faro Tonic

AireRyder Cosmos

eco fiore

big smooth eco

NIEUW

eco airscrew

eco neo II 132

eco genuino

aerodynamix

Blade plafondventilator

AireRyder Stratus prop

NIEUW

eco disk

NIEUW

Faro Typhoon

eco neo II 152

Beacon Akmani

NIEUW

Faro Century

NIEUW

Faro Bahamas

NIEUW

Faro Winche

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk