Tegenwoordig gaan verlichting en design hand in hand. SULION gaat uit van deze filosofie, en is een bedrijf geworden met meer dan 38 medewerkers en een jaarlijkse omzet van meer dan 10 miljoen euro. Zij zijn een toonaangevend Spaans bedrijf in plafondventilatoren en decoratieve verlichtingsarmaturen, en specialisten in technisch hoogwaardig productontwerp. Hun R&D-team in Madrid ontwerpt lampen en ventilatoren die over de hele wereld worden geëxporteerd. Hun belangrijkste doel is dat elk product zowel nuttig als decoratief is, in overeenstemming met de nieuwste trends.

Met meer dan 30 jaar ervaring en een breed scala aan producten weten zij hoe ze zich moeten aanpassen aan de nieuwste trends in verlichting. Sulion kan voldoen aan al uw behoeften, van technische verlichtingstoestellen tot plafondventilatoren en zelfs decoratieve verlichtingsarmaturen.

Sulion loopt voorop als het gaat om connectie tussen ventilatoren en IOT (internet of things). Een aantal ventilatoren is voorzien van elektronica die via de Tuya app bediend kan worden

.

Anne sulion plafondventilator 127 cm

Tico sulion plafondventilator 92 cm

Vanity sulion plafondventilator 71 cm

NIEUW

Nova Sulion plafondventilator 152cm

Nieuw

Robb Sulion plafondventilator 132 cm

NIEUW

Nova Sulion plafondventilator 152cm

NIEUW

Gema sulion plafondventilator 82 cm

Nieuwe kleuren

Monty sulion plafondventilator 65 cm

NIEUW

Terra sulion plafondventilator 89 cm

Tonda Sulion plafondventilator 135 cm

Installatie van een Sulion ventilator

Om u een indruk te geven van hoe een Sulion ventilator geïnstalleerd wordt, kunt u hier een video bekijken waarop de installatie van het model Bernat uitgevoerd wordt. Iedere ventilator is voorzien van een duidelijke installatiehandleiding. De installatie van andere modellen kan afwijken van de installatie in het getoonde filmpje.