pepeo Raja plafondventilator 122 cm

pepeo
    Levertijd:5-7 dagen
Bestellen en betalen
  • Beschrijving
  • Specificaties

Moderne energiezuinige eco ventilator...

PDF productfile

Productvideo

Pepeo's ECO plafondventilator Raja combineert de nieuwste klimaattechniek met een sierlijke behuizing dankzij een minimaal stroomverbruik van 4-27 watt en een maximaal luchtvermogen van 14.950 m3/u. Ondanks een supersnelle rotatie tot 225 keer per minuut loopt de hoogwaardige gelijkstroommotor uitzonderlijk stil en soepel. De vijf bedieningsstappen zijn uitgelijnd voor vooruit- en achteruitrijden.
Naast de opmerkelijke technische prestaties biedt de energiezuinige plafondventilator een comfortabele bediening en gebruiksvriendelijke extra functies. De dimbare 3-in-1 LED-verlichting (warm wit, neutraal wit, koel wit) komt overeen met een stroomverbruik van 22 watt A+ en heeft een levensduur van ca. 10.000 bedrijfsuren. Bij dagelijks gebruik van drie uur komt dit overeen met een flitsduur van ruim negen jaar. Alle ventilatie- en verlichtingsinstellingen worden bediend met de meegeleverde infraroodafstandsbediening.
De behuizing en de drie zacht gebogen bladen van de Raja Eco ventilator zijn ontworpen tijdloos modern in overeenstemming met zijn duurzame interieur. De duurzame ABS kunststof is eenvoudig te reinigen en te onderhouden. De ventilator wordt op dezelfde manier geïnstalleerd als een gewone plafondverlichting en wordt zonder veel moeite door een deskundige doe-het-zelver uitgevoerd. 160-240 Volt, 50 of 60 Hz is geschikt voor voeding. Het gewicht van de ventilator bedraagt ca. 6,9 kg.

Diameter: 122 cm
Gewicht: 6,9 kg
Aantal vleugels: 3
Vermogen: 4-27 W
Hoogte: 32 cm
Aantal draaisnelheden: 5
Tpm: 70 / 110 / 150 / 190 / 225
Afstandsbediening: ja
Verlichting: LED, dimbaar, in drie kleuren (warmwit, daglichtwit,koelwit)