pepeo vourdries142

pepeo
    Levertijd:5-7 dagen
Bestellen en betalen
  • Beschrijving
  • Specificaties

Messcherp vormgegeven plafondventilator...

De Vourdries overtuigt met een modern, zeer aerodynamisch design en een klassiek kleurenpalet.
Zilver sluit uitstekend aan bij vele inrichtingsconcepten, is optisch niet opdringerig en ziet er altijd waardevol uit - de toepassingsmogelijkheden voor de Vourdries ventilator zijn dan ook veelzijdig.
De plafondventilator kan ook gemakkelijk worden geïnstalleerd op hellingen tot 38°, waardoor bewoners van typische zolderappartementen een aanzienlijke toename van het gebruik.
Met drie lamellen en een diameter van 142 cm is de Vourdries Silver plafondventilator een van de ventilatoren die de ruimtelucht zeer efficiënt laat circuleren zonder tocht te veroorzaken.
Dankzij de gebalanceerde motor is het resulterende motorgeluid nauwelijks hoorbaar voor mensen, zodat de plafondventilator ook in stille ruimtes en slaapkamers kan worden gebruikt.
De Vourdries kan zowel met een afstandsbediening als met een wandschakelaar worden bediend en is niet bij de levering van dit artikel inbegrepen. De omschakeling van de vooruit- naar de achteruitrijmodus, die met een schuifschakelaar kan worden geselecteerd, is uiterst comfortabel en maakt een extra optische variant mogelijk.
Diameter: 142 cm
Gewicht: 8,4 kg
Aantal vleugels: 3
Vermogen: max. 57W
Hoogte: 31 cm.
Aantal draaisnelheden: 3
Tpm: 106-182-240
Afstandsbediening: ja
Verlichting: nee